Assortiment

Openingstijden

Maandag
t/m vrijdag

12.00 tot 20.00 uur

Zaterdag
10.00-18.00 uur

Ook op afspraak!

Bel of e-mail voor een snelle en vrij-blijvende offerte!

tel. : 0475-593531

Interieur op maat

Wilt u meubels of een hele inrichting naar uw individuele wensen?

Neem dan vrijblijvend contact met ons op. Wij adviseren u graag met betrekking tot vorm en uitvoering en kunnen het ontwerp op maat vervaardigen.

Bedrijfsprofiel

Uw adres voor exclusieve en landelijke woonwensen

Als u een liefhebber bent van romantische woondecoraties, stoere meubelen van duurzaam teak of landelijke grenen en eiken meubelen dan bent u bij ons aan het juiste adres.

Old Pine Cottage is gevestigd in een oude woonboerderij gelegen in het landelijke plaatsje Buggenum (omgeving Roermond).

Jarenlange ervaring
We gebruiken onze 25-jarige vakkennis en ervaring, om naar bijzondere meubelen, woonaccesoires, tuindecoraties en kwaliteitsvloeren te zoeken die door hun warme landelijke uitstraling of hun zuivere lijnen uw interieur verfraaien.

Exclusief assortiment
In onze landelijke woonwinkel vindt u een select assortiment betaalbare woonideëen. Van nostalgisch romantisch tot strak modern. Laat u verrassen door het gevarieerde aanbod.

Hoge kwaliteit, lage prijzen
We bieden hoge kwaliteit tegen lage prijzen. Geen snelle verkoop-praatjes maar gedegen advies en aandacht voor uw wensen staan voorop in onze manier van zakendoen. Overtuig uzelf en bel of e-mail voor een vrijblijvende offerte.